Plastics

Spuitgietmachines en toebehoren voor de plastic industrie


De Ridder, ook uw partner in plastics....

De Ridder TDR Plastics heeft 25 jaar ervaring als leverancier van spuitgietmachines, extrusie lijnen en randapparatuur voor kunststofverwerkende bedrijven. 
Ons productprogramma bestaat uit hoogwaardige producten, afkomstig van bekende leveranciers uit Europa en Japan. Wij adviseren uw graag over de beste oplossing voor uw bedrijf. 

 • Fiege Electronic
  Fiege is een Duitse producent van hotrunner stuurkasten. De stuurkasten zijn robuust, stapelbaar en onderhoudsvrij. Fiege heeft software die u in staat stelt om snel en efficiënt hotrunners aan te sturen en om gemaakte programma’s op te slaan.
  Verder...

 • Friul Filiere
  Friul Filiere is een bekende producent van extruders, extrusie lijnen en extrusie toolings. Friul Filiere heeft door de jarenlange ervaring met vele verschillende project altijd een passende oplossing. 
  Verder...

 • Getecha
  Getecha is een Duitse fabrikant van pasklare en klant specifieke oplossingen voor recycling van kunststof en voor de automatisering van uw proces. De maalmolens en takkenpikkers zijn hoogwaardig en qua prijs competitief. 
  Verder...

 • Groche Technik
  Groche is Duitse producent van universele schroeven en sperringen. De producten zijn van dezelfde of hogere kwaliteit als het origineel, prijstechnisch zeer gunstig en uit voorraad leverbaar.  
  Verder...

 • JSW
  Ruim 50 jaar geleden presenteerde JSW zijn eerste hydraulische spuitgietmachine. De afgelopen 20 jaar heeft JSW zich volledig gericht op elektrische spuitgietmachines.  
  Verder...

 • Labotek
  Labotek is een bekende producent van granulaat transport producten en maakt centrale systemen, mobiele systemen, hopper loaders, volumetrische mengers en granulaat drogers.
  Verder...

 • Mass International
  Mass is een bekende Italiaanse fabrikant van transportbanden. Het productprogramma is uitgebreid en iedere transportband is naar eigen wens samen te stellen. Maatwerk is ook mogelijk. 
  Verder...

 • Process Control
  Process Control is een Duitse fabrikant van gravimetrische mengers. De hoge nauwkeurigheid en de storingsvrije producten bieden u de zekerheid van continuïteit.
  Verder...

© De RidderTHO IBC-Weg 10 5683PK Best Tel. 0499 - 39 20 50 Fax. 0499 - 39 10 57 Email: info@ridder.net