Het draaiprogramma van De Ridder

Op het gebied van draaien vertegenwoordigt De Ridder een breed programma dat bestaat uit gerenommeerde Europese merken. 

Nagenoeg het gehele draaibereik wordt met onze vijf fabrikanten afgedekt. Van miniscuul klein (0,1mm) tot ruim 1.600mm draaidiameter, van zacht naar keihard, van enkel stuks tot  manarme of volledig geautomatiseerde productie, horizontaal of vertikaal, wij hebben de juiste machine!
En meer dan dat: de know-how om die machine bij u optimaal te laten renderen.
 
Aan de linkerzijde kunt u ook per type draaimachine verder navigeren.

 • Emco (A)
  Het Oostenrijkse Emco biedt een breed pakket CNC en Teach-In draaimachines voor zowel kleine als grote producten. Met name het pakket CNC machines met een doorlaat van 25 tot 95mm is erg uitgebreid. Laat u eens verrassen en leer waar Emco werkelijk voor staat!
  Verder...

 • VDF Boehringer (D)
  Bij velen al jaren een synoniem voor het neusje van de zalm. De top in verspanende machines in het teach-in en CNC bereik. De in het verleden opgebouwde reputatie als fabrikant van oerdegelijke en betrouwbare machines voor zware, nauwkeurige en efficiënte verspaning maakt men nog steeds ten volle waar.
  Verder...
   
 • FFG Hessapp (D)
  Een ware pionier en één van de grootste en belangrijkste spelers op de markt van verticale draaimachines. De enige die een hangende en staande spil in één machine mag combineren. Draaidiameters van 250 tot 2.000mm.
  Verder...

 • Esco (CH)
  Het Zwitserse Esco bouwt CNC draaiautomaten voor ruwmateriaal van 0,2mm tot 12mm. Voorheen uitgevoerd als curve machines nu volledig CNC met meerdere assen. Esco combineert de voordelen van een CNC draaimachine maar met de extreem lage stuksprijs en output van een curve gestuurde machine.
  Verder...