De Ridder TDR

De RidderTHO

Vanaf de oprichting in 1976 heeft De Ridder BV zich ontwikkeld tot een begrip op de Nederlandse markt als importeur van hoogproductieve, verspanende precisie metaalbewerkingsmachines. Op dit gebied vertegenwoordigt De Ridder met name gerenommeerde Zwitserse, Duitse, Oostenrijkse en Japanse fabrieken.
 
Onze klanten zijn te vinden in de verschillende takken van industrie, onderzoek en onderwijs en hebben allen gemeen, dat zij de hoogste eisen stellen aan hun producten en de daarvoor benodigde productie- en controlemiddelen.
 
Het huidige leveringsprogramma is samengesteld uit zorgvuldig geselecteerde producten, afgestemd op uw behoefte en wensen. De Ridder BV streeft naar langdurige relaties met haar afnemers door het geven van goede adviezen bij de verkoop en hen professioneel te ondersteunen bij installatie, scholing, reparatie en onderhoud van geleverde productiemiddelen. Teneinde dit te realiseren worden service technici voortdurend via trainingen op de hoogte gebracht van nieuwe ontwikkelingen op hun vakgebied. 

 

De Ridder in de BeNeLux

De Ridder in de BeNeLux

Met twee handelsondernemingen, De RidderTHO (Nederland) en de RidderTDR (België en Luxemburg), dekt De Ridder de Benelux af, waarbij u als klant uw voordeel doet met uitgebreide know-how en kennis van zaken. Dit alles ondersteund door één, centraal in Best gelegen, service organisatie De RidderSRM.
 
Het huidige leveringsprogramma omvat een zeer breed scala aan zowel conventionele, teach-in als CNC gestuurde verspanende machines voor de volgende bewerkingen:
  • Draaien
  • Frezen
  • Slijpen
  • Eroderen 
 
Zowel voor de fabricage van kleine en middelgrote fijnmechanische producten, instrumenten, precisie gereedschappen alsook voor hoogproductieve massa-productie vindt u bij ons niet alleen de passende machine maar uiteraard ook daarbij behorend technisch toebehoren, handlingsystemen, slijpmiddelen, verbruiksartikelen  en occasion machines. 
Alles erop gericht zodat ú uw productiemiddelen nog efficiënter kunt inzetten.
 
In het bijzonder voor de fabricage van kleine en middelgrote fijnmechanische producten, instrumenten, precisie gereedschappen etc. Daarnaast omvat het verkoopprogramma technische toebehoren, slijpmiddelen en occasion machines. Deze producten bieden u uitstekende mogelijkheden om uw productiemiddelen nog efficiënter in te zetten.
 
Tevens zijn wij gespecialiseerd in machines en leermiddelen voor het onderwijs.

 

De Ridder THO
De Ridder SRM
De Ridder TDR
     IBC weg 10
   IBC weg 10
   Boomsesteenweg 690
    5683 PK, Best
   5683 PK, Best
   2610 Wilrijk
  Tel. 0499-392050
   Tel. 0499-392050
   Tel. (+32) 2 - 762 89 10
   Fax. 0499-391057
   Fax. 0499-391057
  
   Email: info@ridder.net
   Email: service@ridder.net
   Email: tdr@ridder.net