Slijptoebehoren voor uw industriële slijpmachines

Slijpmiddelen, toebehoren voor diverse industriële slijpmachines, vindt u uiteraard ook bij De Ridder THO. Wij leveren onderdelen van onder andere de merken Dr. Kaiser, Dorfner en 3M. Bent u op zoek naar een specifiek slijpmiddel en vindt u het niet in ons assortiment, neemt u dan contact met ons op. Wellicht is er een alternatief dat wel direct leverbaar is of kunnen wij de door u gewenste slijpmiddelen voor u bestellen zodat u ze zo snel mogelijk in huis heeft.

Interesse in onze diensten?


Neem contact op

De beste kwaliteit slijpmiddelen voor industriële toepassingen

Het assortiment slijpmiddelen dat u bij ons kunt bestellen is zeer omvangrijk. Het varieert van roterende diamant profileerrollen tot slijpstenen en slijpschijven en precisie geleidingen. Alles wat u nodig heeft voor het afleveren van perfect slijp- en freeswerk en het in optimaal bedrijf houden van uw machines is beschikbaar. Bij ons is een medewerker binnendienst en een medewerker buitendienst werkzaam voor het beantwoorden van al uw vragen over onze geavanceerde slijpmiddelen.

Bestel uw toebehoren

Wilt u ook gebruik maken van de beste slijpmiddelen? Bestel ze dan bij De Ridder tegen zeer eerlijke prijzen. U kunt uw bestelling aan ons doorgeven via telefoonnummer 0499 – 39 20 50. U kunt ook een bericht sturen naar ons e-mailadres info@ridder.net. Wij zorgen er dan voor dat u uw machine zo snel mogelijk in huis heeft. In geval wij een door u gewenst artikel niet op voorraad hebben en moeten bestellen bij onze toeleverancier, dan informeren wij u zo snel mogelijk over de verwachte levertijd.