Dit is De Ridder

Als importeur van hoogproductieve, verspanende precisie metaalbewerkingsmachines ondersteunen wij al bijna 50 jaar industriële maakbedrijven bij hun ontwikkeling op het gebied van verspaning, productieprocessen en technologie. Dit doen wij niet alleen met ons zorgvuldig samengestelde leveringsprogramma met gerenommeerde Zwitserse, Duitse, Oostenrijkse en Japanse machinemerken, maar ook met een voortreffelijke service en projectondersteuning.

Missie

De Ridder THO geeft invulling aan haar vooruitstrevende rol binnen de verspanende maakindustrie in de Benelux. Vanuit onze vestigingen in Best en Wilrijk (B) ondersteunen wij klanten in verschillende takken van industrie, onderzoek en onderwijs. Onze missie is om de industrie te voorzien in de behoefte aan technisch hoogwaardige oplossingen voor de fabricage van onder andere kleine en middelgrote fijnmechanische producten, instrumenten en precisiegereedschappen. Dat doen we met uitgebreide know-how, een kwalitatief leveringsprogramma en een uitstekende service.

Collega’s aan het woord

Word jij onze nieuwe collega?

Wij hebben verschillende mooie vacatures door het hele land.

Focus op kwaliteit en onze kernwaarden

In al onze activiteiten, of het nou gaat om advisering, ondersteuning bij installatie, scholing of onderhoudswerkzaamheden, streven wij naar een hoge mate van kwaliteit. Om dit te realiseren worden onze technisch adviseurs en service engineers voortdurend via trainingen op de hoogte gebracht van de nieuwste ontwikkelingen op hun vakgebied. Daarnaast hanteren wij de kernwaarden: flexibel, ontwikkelingsgericht en creatief. Dit typeert onze manier van werken en bevordert langdurige samenwerkingsverbanden. Iets waar we heel trots op zijn!

RID visual photo pages23

Superieure productiemiddelen

Onze klanten zijn werkzaam in hightech industrieën en stellen de hoogste eisen aan producten en productiemiddelen. Om aan die vraag te kunnen voldoen hebben wij een uiterst compleet leveringsprogramma samengesteld met eersteklas bewerkingsmachines, technische toebehoren, handlingsystemen, slijpmiddelen, verbruiksartikelen en occasion machines. Dit uitgebreide portfolio is volledig afgestemd op de productie van hoognauwkeurige enkelstuks, kleine series en zelfs massaproductie. Tot het leveringsprogramma behoort een zeer breed scala aan zowel conventionele, teach-in als CNC gestuurde verspanende machines voor draaien, frezen, slijpen én eroderen.

Efficiënter, nauwkeuriger en flexibeler produceren begint bij De Ridder.

Wij zijn door het hele land actief. Dus altijd in de buurt om de beste service te verlenen.

But I must explain to you how all this mistaken idea of denouncing pleasure and praising pain was born and I will give you a complete account of the system, and expound the actual teachings of the great explorer of the truth, the master-builder of human happiness.

Footer portret visual4