Terug naar overzicht
Emco CM260 s

Over deze machine

Tijdens de ontwikkeling van de Emco Concept Mill 260 is er constant gefocust op een educatieve machine met industriële specificaties zonder dat deze een te groot opstelvlak zou krijgen. Daarnaast moest de machine uiterst toegankelijk zijn, een modern uiterlijk hebben en een aanwinst zijn voor elke praktijkruimte. Onze mening: missie 100% geslaagd!

CNC instructie met industriële prestaties
Met een werkbereik van 350 x 250mm, een sterke 7Kw freesspil met 10.000 omw/min., 15 meter ijlgang, een 20-voudige gereedschapwisselaar en natuurlijk met de verwisselbare besturing staat er een dijk van een machine welke op elk niveau van instructie toegepast kan worden en aan de eisen zal voldoen.

Vanwege deze perfecte eigenschappen heeft Emco zelfs besloten deze machine ook toe te gaan voegen aan hun industriële programma. De machine zal daartoe voorzien worden van een vaste Fanuc, Siemens of Heidenhain besturing in plaats van de unieke verwisselbare besturingen.

Kenmerken:
Stabiele en compacte bouwwijze
Perfect zicht bij een volledig gesloten behuizing
Zeer goede toegankelijkheid
Modern design
Verwisselbare besturing (zie WinNC software)
Uitmuntende specificaties
Made in the heart of Europe

Merk EMCO
TypeConcept Mill 260
Toepassing Draaien
Bewerking / machinetype Onderwijs
Bewerkingsruimte
X-as verplaatsing350
Y-as verplaatsing250
Z-as verplaatsing350
Freesspil
Toerental10.000
Vermogen7
OpnameISO-30 (SK)
Gereedschapwisselaar
Aantal posities20
Automatisering geïntegreerd Nee
Besturing
Fabrikant / typeSiemens / Fanuc / Heidenhain / Fagor
Basismachine
Afmeting1.600 x 1.700 x 2.200
Gewicht2.000

AJB : "Wat ons onderscheidt? Nauwkeurigheid"

AJB Instrument B.V. is een producent van complexe precisieonderdelen. Hun brede klantenkring is actief in de medische, automotive, (petro)chemische, lucht- en ruimtevaart, en semicon industrie. Wij zijn er trots op dat we onze precisiemachines aan hen kunnen leveren. Zoals bijvoorbeeld de EMCO Corporation Hyperturn 45.

Bekijk testimonial

Vedos : "We boren bijvoorbeeld een gaatje van 0,1 mm en we draaien een passing van 0,75 mm."

Onze klant Vedos Verspanende Techniek is een machinefabriek voor draaien en frezen. Frank Siepel (directeur): “Wij maken hele kleine onderdelen. We boren bijvoorbeeld een gaatje van 0,1 mm en we draaien een passing van 0,75 mm. Dit is echt een niche in de markt.”

Bekijk testimonial

Machinefabriek Veehof verkort productie tijd met de nieuwe EMCO Hyperturn 65

"Wij hadden twee EMCO 65 met een doorlaat van 90. We wilden nu 1 hebben met hetzelfde besturingssysteem die de productietijd kan verkorten. Dit zodat wij producten sneller en betrouwbaarder kunnen maken. Daarom hebben wij gekozen voor de EMCO E-65 Hyperturn."

Bekijk testimonial