Terug naar overzicht
Emco emcoturn E25 s

Over deze machine

2-assige CNC draaimachine, optioneel met aangedreven gereedschappen en/of losse kop.

Deze compacte CNC draaibank is een volledig Oostenrijks ontwerp en wordt nog steeds volledig in Oostenrijk gebouwd. Compromisloze kwaliteit tot op de laatste schroef voor een zeer scherpe prijs!

In aanvulling op de zeer scherp geprijsde basismachine (besturing naar keuze Siemens 828D SL met Shopturn of Fanuc 0i met Manual Guide) bestaan er volop mogelijkheden om de E25 volledig naar uw wensen uit te rusten.

De EMCO E25 is de ideale machine voor de efficiënte productie van kleinere werkstukken waaraan gedraaid en eventueel gefreesd dient te worden. Voor bewerking uit staf beschikt de E25 standaard over een holspancilinder.

Merk EMCO
TypeEMCOTURN E25
Toepassing Draaien
Bewerking / machinetype CNC met tegencenter
Werkbereik
Werkstuk diameter250 mm
Draaidiameter85 mm
Werkstuklengte405 mm
Hoofdspil
Toerental60...6300 min-1
Vermogen5,5 kW
Koppel35 Nm
Revolver
Opname12x VDI16
Aantal aangedreven gereedschappen6
Overname spil Nee
Freesspil Nee
Horizontaal/verticaalhorizontaal
Basismachine
Gewicht1100 KG

AJB : "Wat ons onderscheidt? Nauwkeurigheid"

AJB Instrument B.V. is een producent van complexe precisieonderdelen. Hun brede klantenkring is actief in de medische, automotive, (petro)chemische, lucht- en ruimtevaart, en semicon industrie. Wij zijn er trots op dat we onze precisiemachines aan hen kunnen leveren. Zoals bijvoorbeeld de EMCO Corporation Hyperturn 45.

Bekijk testimonial

Vedos : "We boren bijvoorbeeld een gaatje van 0,1 mm en we draaien een passing van 0,75 mm."

Onze klant Vedos Verspanende Techniek is een machinefabriek voor draaien en frezen. Frank Siepel (directeur): “Wij maken hele kleine onderdelen. We boren bijvoorbeeld een gaatje van 0,1 mm en we draaien een passing van 0,75 mm. Dit is echt een niche in de markt.”

Bekijk testimonial

Machinefabriek Veehof verkort productie tijd met de nieuwe EMCO Hyperturn 65

"Wij hadden twee EMCO 65 met een doorlaat van 90. We wilden nu 1 hebben met hetzelfde besturingssysteem die de productietijd kan verkorten. Dit zodat wij producten sneller en betrouwbaarder kunnen maken. Daarom hebben wij gekozen voor de EMCO E-65 Hyperturn."

Bekijk testimonial