Terug naar overzicht
bedrijfspresentatie emco E65 NEW

Over deze machine

EMCO E65, M, MY, SM, SMY 
De vorige generaties E65 (en ET-365) staan bekend om hun hoge kwaliteit en blijvende precisie. De huidige E65 biedt als extra nog meer stabiliteit, meer vermogen, meer bewerkingsruimte en meer klant specifieke mogelijkheden.

Deze EMCO E65 is voor iedere gebruiker volledig naar eigen behoefte samen te stellen. In de basismachine kunt u namelijk al kiezen voor:

  • Aangedreven gereedschappen
  • Een Y-as (onder 90 graden dus nauwkeurig en stabiel)
  • VDI30 of VDI40 snelwissel gereedschapssysteem
  • Automatische losse kop
  • Volwaardige overnamespil
  • Siemens 828D SL of Fanuc 0i TF besturing

Dat de EMCO E65 een ware alrounder is blijkt niet alleen uit deze mogelijkheden maar tevens uit zijn hoge koppel van 305Nm waarmee klauwplaatwerk probleemloos en efficiënt uitgevoerd kan worden. Voor stafwerk beschikt deze draaimachine over een bruikbare doorlaat van 65mm of optioneel zelfs 95mm!

Vul de E65 aan met het complete en aantrekkelijk geprijsde EMCO stafaanvoer pakket en deze alleskunner biedt iedereen maximaal waar voor zijn geld.

Merk EMCO
TypeEMCOTURN E65
Toepassing Draaien
Bewerking / machinetype CNC met tegencenter
Werkbereik
Werkstuk diameter610 mm
Draaidiameter360 mm
Werkstuklengte682 mm
Hoofdspil
Toerental60...5.000 (4.000) min-1
Vermogen22 kW
Koppel305 Nm
Revolver
Opname12x VDI30 of 12x VDI40
Aantal aangedreven gereedschappen12
Overname spil Nee
Freesspil Nee
Horizontaal/verticaalhorizontaal
Besturing
Soort besturingSiemens 828D / Fanuc 0i TF
Basismachine
Gewicht6500 KG

AJB : "Wat ons onderscheidt? Nauwkeurigheid"

AJB Instrument B.V. is een producent van complexe precisieonderdelen. Hun brede klantenkring is actief in de medische, automotive, (petro)chemische, lucht- en ruimtevaart, en semicon industrie. Wij zijn er trots op dat we onze precisiemachines aan hen kunnen leveren. Zoals bijvoorbeeld de EMCO Corporation Hyperturn 45.

Bekijk testimonial

Vedos : "We boren bijvoorbeeld een gaatje van 0,1 mm en we draaien een passing van 0,75 mm."

Onze klant Vedos Verspanende Techniek is een machinefabriek voor draaien en frezen. Frank Siepel (directeur): “Wij maken hele kleine onderdelen. We boren bijvoorbeeld een gaatje van 0,1 mm en we draaien een passing van 0,75 mm. Dit is echt een niche in de markt.”

Bekijk testimonial

Machinefabriek Veehof verkort productie tijd met de nieuwe EMCO Hyperturn 65

"Wij hadden twee EMCO 65 met een doorlaat van 90. We wilden nu 1 hebben met hetzelfde besturingssysteem die de productietijd kan verkorten. Dit zodat wij producten sneller en betrouwbaarder kunnen maken. Daarom hebben wij gekozen voor de EMCO E-65 Hyperturn."

Bekijk testimonial