Terug naar overzicht
Emco E45 stafaanvoer s

Over deze machine

De nieuw ontwikkelde EMCO E45 is naar wens leverbaar met een zeer stijve Y-as die onder 90 graden gebouwd is, exact zoals bij een bewerkingscentrum. Platte vlakken, gaten uit het midden en (groter) schroefdraad frezen maken complexe bewerkingen steeds eenvoudiger.

Deze machine is in de M uitvoering compleet uitgerust met C-as en aangedreven gereedschap bij de MY variant beschikt tevens over een Y-as.

Als besturing is er de keuze uit de Siemens 828D SL of Fanuc 0i TF besturing inclusief een zeer gebruiksvriendelijke dialoog programmering voor snel en efficiënt programmeren aan de machine.

EMCO E45 SM & SMY met overnamespil
De E45 is ook beschikbaar met een volwaardige overnamespil. Producten die een tweede bewerking vereisen kunnen nu met de EMCO E45 SM of E45 SMY compleet bewerkt worden. De overnamespil is voorzien van een uitstoter mét spoelinrichting zodat producten gemakkelijk en betrouwbaar overgenomen kunnen worden. Stafwerk dat gereed is wordt met de slimme product opvanginrichting betrouwbaar en zonder spanen buiten de bewerkingsruimte gebracht
Automatisering
De E45 is ook leverbaar met een interne zwenklader-robot voor het automatisch beladen van inzetwerk.
Merk EMCO
TypeE45
Toepassing Draaien
Bewerking / machinetype CNC met tegencenter
Werkbereik
Werkstuk diameter430 mm
Draaidiameter300 mm
Werkstuklengte510 mm
Hoofdspil
Toerental6300 -1
Vermogen13 kW
Koppel78 Nm
Revolver
Opname12x VDi30 of 12x VDI25
Aantal aangedreven gereedschappen6 of 12
Overname spil Nee
Freesspil Ja
Horizontaal/verticaalhorizontaal
Besturing
Soort besturingSiemens/Fanuc
Basismachine
Afmeting2575x1760x1958 mm
Gewicht3300/4000 kg

AJB : "Wat ons onderscheidt? Nauwkeurigheid"

AJB Instrument B.V. is een producent van complexe precisieonderdelen. Hun brede klantenkring is actief in de medische, automotive, (petro)chemische, lucht- en ruimtevaart, en semicon industrie. Wij zijn er trots op dat we onze precisiemachines aan hen kunnen leveren. Zoals bijvoorbeeld de EMCO Corporation Hyperturn 45.

Bekijk testimonial

Vedos : "We boren bijvoorbeeld een gaatje van 0,1 mm en we draaien een passing van 0,75 mm."

Onze klant Vedos Verspanende Techniek is een machinefabriek voor draaien en frezen. Frank Siepel (directeur): “Wij maken hele kleine onderdelen. We boren bijvoorbeeld een gaatje van 0,1 mm en we draaien een passing van 0,75 mm. Dit is echt een niche in de markt.”

Bekijk testimonial

Machinefabriek Veehof verkort productie tijd met de nieuwe EMCO Hyperturn 65

"Wij hadden twee EMCO 65 met een doorlaat van 90. We wilden nu 1 hebben met hetzelfde besturingssysteem die de productietijd kan verkorten. Dit zodat wij producten sneller en betrouwbaarder kunnen maken. Daarom hebben wij gekozen voor de EMCO E-65 Hyperturn."

Bekijk testimonial