Terug naar overzicht
Emco S45 s

Over deze machine

De EMCO S45 is een draaibank met aangedreven gereedschappen, C-as en losse kop. Ideaal voor producten uit een maximale stafdoorlaat van 45mm of in de 170mm drieklauwplaat.

De machine is gebouwd op basis van een duo-block constructie waardoor deze niet alleen een zeer hoge thermische stabiliteit maar ook zeer hoge product nauwkeurigheid heeft.

De hoofdspil beschikt over een krachtige motor en draait maximaal 6.300 o/min waardoor ook kleinere producten nog perfect te bewerken zijn.

De EMCO S45 is naar wens leverbaar met een Fanuc 0i TF besturing met Manual Guide of Siemens 828D met Shopturn dialoogprogrammering.

De S45 TCM is volledig naar wens uit te rusten en heeft toch een extreem korte levertijd.

 

Merk EMCO
TypeS45
Toepassing Draaien
Bewerking / machinetype CNC met tegencenter
Werkbereik
Werkstuk diameter430 mm
Draaidiameter210 mm
Werkstuklengte687 mm
Hoofdspil
Toerentalmax. 6300 rpm
Vermogen7/11 kW
Koppel70 Nm
Revolver
Opname4 MK
Aantal aangedreven gereedschappen6
Overname spil Nee
Freesspil Nee
Horizontaal/verticaalhorizontaal
Besturing
Soort besturingSiemens/Fanuc
Basismachine
Gewicht3300 kg

AJB : "Wat ons onderscheidt? Nauwkeurigheid"

AJB Instrument B.V. is een producent van complexe precisieonderdelen. Hun brede klantenkring is actief in de medische, automotive, (petro)chemische, lucht- en ruimtevaart, en semicon industrie. Wij zijn er trots op dat we onze precisiemachines aan hen kunnen leveren. Zoals bijvoorbeeld de EMCO Corporation Hyperturn 45.

Bekijk testimonial

Vedos : "We boren bijvoorbeeld een gaatje van 0,1 mm en we draaien een passing van 0,75 mm."

Onze klant Vedos Verspanende Techniek is een machinefabriek voor draaien en frezen. Frank Siepel (directeur): “Wij maken hele kleine onderdelen. We boren bijvoorbeeld een gaatje van 0,1 mm en we draaien een passing van 0,75 mm. Dit is echt een niche in de markt.”

Bekijk testimonial

Machinefabriek Veehof verkort productie tijd met de nieuwe EMCO Hyperturn 65

"Wij hadden twee EMCO 65 met een doorlaat van 90. We wilden nu 1 hebben met hetzelfde besturingssysteem die de productietijd kan verkorten. Dit zodat wij producten sneller en betrouwbaarder kunnen maken. Daarom hebben wij gekozen voor de EMCO E-65 Hyperturn."

Bekijk testimonial