Terug naar overzicht
Emco S65 s

Over deze machine

Met een bruikbare stafdoorlaat van 65mm en een drieklauwplaat tot maximaal 250mm biedt de EMCO S65 veel flexibiliteit. Een revolver voor aangedreven gereedschappen, nauwkeurige C-as en een programmeerbare losse kop zijn daarbij standaard.

Een perfecte machine voor middelgrote producten.

De machine is gebouwd op basis van een duo-block constructie waardoor deze niet alleen een zeer hoge thermische stabiliteit maar ook zeer hoge product nauwkeurigheid heeft.

De hoofdspil beschikt over een krachtige motor en draait maximaal 4.200 o/min waardoor een brede range aan producten perfect te bewerken zijn.

Zoals de meeste EMCO machines is de S65 naar wens leverbaar met een Fanuc of Siemens besturing voorzien van respectievelijk Fanuc Manual Guide of Siemens Shopturn dialoogprogrammering.

De S65 TCM is volledig naar wens uit te rusten en heeft toch een extreem korte levertijd.68

Merk EMCO
TypeS65
Toepassing Draaien
Bewerking / machinetype CNC met tegencenter
Werkbereik
Werkstuk diameter540 mm
Draaidiameter360 mm
Werkstuklengte680 mm
Hoofdspil
Toerental5000 rpm
Vermogen5 kW
Koppel100 Nm
Revolver
Opname5 MK
Aantal aangedreven gereedschappen12
Overname spil Nee
Freesspil Nee
Horizontaal/verticaalhorizontaal
Besturing
Soort besturingSiemens/Fanuc
Basismachine
Gewicht4300 kg

AJB : "Wat ons onderscheidt? Nauwkeurigheid"

AJB Instrument B.V. is een producent van complexe precisieonderdelen. Hun brede klantenkring is actief in de medische, automotive, (petro)chemische, lucht- en ruimtevaart, en semicon industrie. Wij zijn er trots op dat we onze precisiemachines aan hen kunnen leveren. Zoals bijvoorbeeld de EMCO Corporation Hyperturn 45.

Bekijk testimonial

Vedos : "We boren bijvoorbeeld een gaatje van 0,1 mm en we draaien een passing van 0,75 mm."

Onze klant Vedos Verspanende Techniek is een machinefabriek voor draaien en frezen. Frank Siepel (directeur): “Wij maken hele kleine onderdelen. We boren bijvoorbeeld een gaatje van 0,1 mm en we draaien een passing van 0,75 mm. Dit is echt een niche in de markt.”

Bekijk testimonial

Machinefabriek Veehof verkort productie tijd met de nieuwe EMCO Hyperturn 65

"Wij hadden twee EMCO 65 met een doorlaat van 90. We wilden nu 1 hebben met hetzelfde besturingssysteem die de productietijd kan verkorten. Dit zodat wij producten sneller en betrouwbaarder kunnen maken. Daarom hebben wij gekozen voor de EMCO E-65 Hyperturn."

Bekijk testimonial