Terug naar overzicht
Emco HT65 TT s

Over deze machine

EMCO HYPERTURN draaimachines bieden door het gebruik van twee (Duoturn) of zelfs drie revolvers (Tripleturn) een maximale output. Zowel de hoofd- als overnamespillen zijn uitgevoerd als motorspil en hebben een zelfde vermogen. De afstand tussen de centers is voldoende groot om gelijktijdig aan zowel hoofd- als overnamespil te kunnen werken.

Merk EMCO
TypeHyperturn 65 Tripleturn
Toepassing Draaien
Bewerking / machinetype CNC met tegencenter
Werkbereik
Werkstuklengte1300 mm
Hoofdspil
Toerentalmax. 7.000, 5.000 of 5.000, 3.500 o/min
Revolver
Overname spil Nee
Freesspil Nee
Horizontaal/verticaalhorizontaal
Basismachine
Gewichtca 9.250 KG

AJB : "Wat ons onderscheidt? Nauwkeurigheid"

AJB Instrument B.V. is een producent van complexe precisieonderdelen. Hun brede klantenkring is actief in de medische, automotive, (petro)chemische, lucht- en ruimtevaart, en semicon industrie. Wij zijn er trots op dat we onze precisiemachines aan hen kunnen leveren. Zoals bijvoorbeeld de EMCO Corporation Hyperturn 45.

Bekijk testimonial

Vedos : "We boren bijvoorbeeld een gaatje van 0,1 mm en we draaien een passing van 0,75 mm."

Onze klant Vedos Verspanende Techniek is een machinefabriek voor draaien en frezen. Frank Siepel (directeur): “Wij maken hele kleine onderdelen. We boren bijvoorbeeld een gaatje van 0,1 mm en we draaien een passing van 0,75 mm. Dit is echt een niche in de markt.”

Bekijk testimonial

Machinefabriek Veehof verkort productie tijd met de nieuwe EMCO Hyperturn 65

"Wij hadden twee EMCO 65 met een doorlaat van 90. We wilden nu 1 hebben met hetzelfde besturingssysteem die de productietijd kan verkorten. Dit zodat wij producten sneller en betrouwbaarder kunnen maken. Daarom hebben wij gekozen voor de EMCO E-65 Hyperturn."

Bekijk testimonial