Terug naar overzicht

Over deze machine

Emco MaXXturn 25, 25S, 25M, 25MY, 25SM of 25SMY
Met deze machine rondt Emco het programma van high-end CNC draaimachines voor compleetbewerking af met een hoog productieve machine in het kleinere bereik. Ook voor enkelstuks in met name het nauwkeurigere bereik is de MaXXturn 25 een uitblinker.

Bedoeld voor stafwerk tot 25mm of inzet / klauwplaatwerk kan de MaXXturn 25 conform klantenwens voorzien worden van een tegencenter, overname spil en een in de machineconstructie geïntegreerde stijve Y-as. De hoofdspil is standaard voorzien van een holspancilinder.

De 12-voudige VDI-16 revolver heeft 36 indexeerposities waardoor tot 42(!) gereedschappen gelijktijdig in de revolver opgenomen kunnen worden. De Maxxturn 25 is leverbaar met naar keuze de Siemens 828D sl of Fanuc 31iB besturing.

Een compacte en betaalbare machine voor uw kleinere producten!

Merk EMCO
TypeMaXXturn 25
Toepassing Draaien
Bewerking / machinetype CNC met tegencenter
Werkbereik
Werkstuk diameter325 mm
Draaidiameter150 mm
Werkstuklengte485 mm
Hoofdspil
Toerental0 ... 8.000 min-1
Vermogen6,5 kW
Koppel30 Nm
Revolver
Opname16 VDI
Aantal aangedreven gereedschappen6
Overname spil Nee
Freesspil Nee
Horizontaal/verticaalhorizontaal
Besturing
Soort besturingSiemens 840D met Shopturn en 22” emcoNNECT 
| Fanuc 31i TF met Manual Guide en 22” emcoNNECT
Basismachine
Gewicht2100 KG

AJB : "Wat ons onderscheidt? Nauwkeurigheid"

AJB Instrument B.V. is een producent van complexe precisieonderdelen. Hun brede klantenkring is actief in de medische, automotive, (petro)chemische, lucht- en ruimtevaart, en semicon industrie. Wij zijn er trots op dat we onze precisiemachines aan hen kunnen leveren. Zoals bijvoorbeeld de EMCO Corporation Hyperturn 45.

Bekijk testimonial

Vedos : "We boren bijvoorbeeld een gaatje van 0,1 mm en we draaien een passing van 0,75 mm."

Onze klant Vedos Verspanende Techniek is een machinefabriek voor draaien en frezen. Frank Siepel (directeur): “Wij maken hele kleine onderdelen. We boren bijvoorbeeld een gaatje van 0,1 mm en we draaien een passing van 0,75 mm. Dit is echt een niche in de markt.”

Bekijk testimonial

Machinefabriek Veehof verkort productie tijd met de nieuwe EMCO Hyperturn 65

"Wij hadden twee EMCO 65 met een doorlaat van 90. We wilden nu 1 hebben met hetzelfde besturingssysteem die de productietijd kan verkorten. Dit zodat wij producten sneller en betrouwbaarder kunnen maken. Daarom hebben wij gekozen voor de EMCO E-65 Hyperturn."

Bekijk testimonial