Terug naar overzicht
hessapp dvh250ffg

Over deze machine

Verticaal draaien met maximaal spilrendement.
De machines uit de FFG Hessapp DVH-serie dekken het bereik tot 750mm af middels een aantal hoogwaardige verticale CNC draaimachines.

Naast de standaard DVH modellen met een normale hangende pick-up spil en revolver zijn er tevens de volgende extra productieve modellen:

DVH 450-4 / 550-4
Machines welke uitgerust zijn met twee revolvers om meerdere gereedschappen gelijktijdig aan het werkstuk te hebben of om het aantal gereedschappen in de machine te verhogen.

DVH 250 / 320 / 450 duo
Bij de duo-modellen beschikken we over twee hangende pick-up spillen en twee revolvers. Zowel revolvers als spillen kunnen volledig onafhankelijk van elkaar verplaatsen en gecorrigeerd worden. Hierdoor ontstaat een dubbele output ten opzichte van een standaard verticale draaimachine.

DVH twin
De Twin is in feite ook een dubbele machine echter met als voordeel dat deze naast het produceren van twee gelijke delen ook constructief de mogelijkheid heeft om het werkstuk na de eerste bewerking te kantelen zodat het aan de andere spil de tweede bewerking kan ondergaan. Dit is de meest efficiënte manier om uw klauwplaatdelen compleet te bewerken. De DVH twin is uitgerust met een lineaire X-as motor welke zich met 120 m/min. kan verplaatsen voor een uiterst snelle be- en ontlading van de machine.

Kenmerken DVH serie:

  • Voor kleine tot middelgrote producten
  • Compact gebouwd
  • Sterk gereduceerde neventijden
  • Dubbele output bij Duo- en Twinmodellen
  • Belading met een shuttle voor de grotere producten
Merk Hessapp
TypeDVH serie
Toepassing Draaien
Bewerking / machinetype CNC verticaal
Revolver
Overname spil Nee
Freesspil Nee
Horizontaal/verticaalverticaal