Terug naar overzicht
JUNG Rebuild JF N525 ohne Schatten weiss rgb

Over deze machine

Conventionele en universele vlak- en profielslijpmachines
De manuele vlak- en profielslijpmachine type “JF” is speciaal ontworpen voor hoognauwkeurige stukbewerking. Dankzij de eenvoudige bediening met handwielen kunt u ouderwets snel zelf alles slijpen terwijl de inschakelbare, automatische programmacycli  de machine voor meervoudige toepassingen universeel inzetbaar maken.

Het CNC gestuurde dressapparaat PA-37K maakt de hoogpreciese vlak- en profielslijpmachine van Jung nóg flexibeler. Door het inzetten van een diamantwiel voor opname van 6 dressdiamanten met automatische instelcycli wordt instelwerk tot het absolute minimum beperkt.

De JF-Second life wordt geleverd op rebuild-basis. Onder volledige fabrieksgarantie wordt rondom een rebuild-basismachine een nieuwe machine gebouwd binnen de beroemde Jung-normen.

Merk Jung
TypeJF Second life
Toepassing Slijpen
Bewerking / machinetype Vlakslijpen en Profielslijpen
Werkbereik
Slijpbereik (X/Z)600mm x 250mm
Afstand tafel tot spilmidden490mm
Z-as verplaatsing (dwars)225mm
Y-as verplaatsing (hoogte)380mm
spindel
Max. spil vermogen5,5 kW
Max. slijpsteenafmeting250mm x 25mm x 51mm
Basismachine
Gewicht1850kg

GMI: "Het is eigenlijk ondenkbaar, maar de JUNG maakt het mogelijk."

GMI gebruikt de JUNG J600 vlak- en profielslijpmachine om nauwkeurig onderdelen te maken die in het hart van de machine zitten. "Hij repeteert altijd binnen dezelfde duizendste. Het is eigenlijk ondenkbaar, maar de JUNG maakt het mogelijk."

Bekijk testimonial

Darvan is zeer enthousiast over de service van De Ridder

"De technici van De Ridder zijn uitmuntend. Wij hebben hier bijvoorbeeld nog een vlak- en slijpmachine 520 staan. Deze worden niet meer ondersteund door Jung zelf, maar de technici van De Ridder houden deze machines nog steeds draaiende."

Bekijk testimonial