Terug naar overzicht
JUNG Rebuild JF N525 ohne Schatten weiss rgb

Over deze machine

Conventionele en universele vlak- en profielslijpmachines
De manuele vlak- en profielslijpmachine type “JF” is speciaal ontworpen voor hoognauwkeurige stukbewerking. Dankzij de eenvoudige bediening met handwielen kunt u ouderwets snel zelf alles slijpen terwijl de inschakelbare, automatische programmacycli  de machine voor meervoudige toepassingen universeel inzetbaar maken.

Het CNC gestuurde dressapparaat PA-37K maakt de hoogpreciese vlak- en profielslijpmachine van Jung nóg flexibeler. Door het inzetten van een diamantwiel voor opname van 6 dressdiamanten met automatische instelcycli wordt instelwerk tot het absolute minimum beperkt.

De JF-Second life wordt geleverd op rebuild-basis. Onder volledige fabrieksgarantie wordt rondom een rebuild-basismachine een nieuwe machine gebouwd binnen de beroemde Jung-normen.

Merk Jung
TypeJF Second life
Toepassing Slijpen
Bewerking / machinetype Vlakslijpen en Profielslijpen
Werkbereik
Slijpbereik (X/Z)600mm x 250mm
Afstand tafel tot spilmidden490mm
Z-as verplaatsing (dwars)225mm
Y-as verplaatsing (hoogte)380mm
spindel
Max. spil vermogen5,5 kW
Max. slijpsteenafmeting250mm x 25mm x 51mm
Basismachine
Gewicht1850kg

Darvan is zeer enthousiast over de service van De Ridder

"De technici van De Ridder zijn uitmuntend. Wij hebben hier bijvoorbeeld nog een vlak- en slijpmachine 520 staan. Deze worden niet meer ondersteund door Jung zelf, maar de technici van De Ridder houden deze machines nog steeds draaiende."

Bekijk testimonial