Terug naar overzicht
csm fritz studer ag schleifmaschine s11 96d636f58a

Over deze machine

De S11 is een productie rondslijpmachine voor kleine werkstukken. Het heeft een centerafstand van 200 mm en een centerhoogte van 125 mm. Hij verwerkt werkstukken met een maximaal gewicht van 3 kg.

De productie rondslijpmachine wordt precies afgestemd op het gewenste proces. Zeer dynamische asaandrijvingen, hoogwaardige STUDER-geleidingssystemen, korte reactietijden en geoptimaliseerde bewegingen vormen de basis van de S11. Ook de optie High Speed ​​Grinding (HSG) met omtreksnelheden tot 140 m/s draagt ​​bij aan de verhoging van de productiviteit. Met een vloeroppervlak van minder dan 1,8 m 2 is hij uiterst compact en past hij in elke werkplaats.

Merk Studer
TypeS11
Toepassing Slijpen
Bewerking / machinetype Productie rondslijpen
Werkbereik
Centerafstand200 mm
Centerhoogte125 mm
Max. werkstukgewicht tussen centers3 Kg

Witec: "Met de Uniload automatisering aan onze Studer Favorit verlengen we de week met 40 uur!"

Op verzoek van Witec hebben wij hun hoogprecisie slijpmachine geautomatiseerd met een Uniload, waardoor er onbemand doorgewerkt kan worden tijdens het weekend. "Wij konden ongeveer 100 producten per dag doen, dat is nu 700 producten in één weekend geworden. Dat is wel een hele mooie vooruitgang!"

Bekijk testimonial

Van Hoof Groep vertelt waarom zij geïnvesteerd hebben in de Studer FAVORIT1000 met extra C as

"Met de Studer FAVORIT1000 met extra C as kunnen wij speciale curve schijven slijpen. Voorheen werd dit proces uitbesteed, maar nu kunnen we dit ook zelf in huis produceren. Dat geeft natuurlijk extra mogelijkheden."

Bekijk testimonial

Melotte gaat voor extra nauwkeurigheid en stabiliteit met de Studer S41

"We hadden eigenlijk twee Studers en nog twee conventionele machines die wij gebruikten bij het rondslijpen. Maar wij waren toch op zoek naar extra nauwkeurigheid en stabiliteit. Met de Studer S41 hebben wij een goede aankoop gedaan."

Bekijk testimonial

Boucherie vertelt over hun ervaring met De Ridder

"De Ridder is voor ons een betrouwbare leverancier die onze productie perfect ondersteund."

Bekijk testimonial

Stessens vertelt in deze video over de preventief onderhoud van De Ridder.

"Gedurende 15 jaar, met de aankoop van de eerste machine, worden wij volledig ondersteund door De Ridder. Op dit moment zijn ze bezig met het jaarlijks onderhoud aan de Studer s31."

Bekijk testimonial