Terug naar overzicht
S151 2023

Over deze machine

De S151 is een nieuwe generatie CNC universele inwendige rondslijpmachine. Het is verkrijgbaar in twee maten, voor werkstuklengtes inclusief spaninrichtingen tot 700 mm of tot 1.300 mm. De zwenkdiameter boven de werktafel is 550 mm.

Het wordt voornamelijk gebruikt bij het bewerken van grote spilasassen, spindelhuizen, rotorassen of grote flensdelen. De S151 heeft veel technische verfijningen zoals het revolutionaire StuderGuide® geleidingssysteem, uiterst nauwkeurige asaandrijvingen met lineaire motoren, extreem snelle directe aandrijving van de slijpspindelrevolver, automatisch zwenken van de werkstuktafel, etc…

Merk Studer
TypeS151
Toepassing Slijpen
Bewerking / machinetype Universeel binnenslijpen
Werkbereik
Max. werkstukgewicht tussen centers250kg
X-as verplaatsing (dwars)500mm
Z-as verplaatsing (langs)500mm - 700mm
spindel
Max. spil vermogen18 kW
Max. slijpsteenafmeting300mm x 32mm

Van Hoof Groep vertelt waarom zij geïnvesteerd hebben in de Studer FAVORIT1000 met extra C as

"Met de Studer FAVORIT1000 met extra C as kunnen wij speciale curve schijven slijpen. Voorheen werd dit proces uitbesteed, maar nu kunnen we dit ook zelf in huis produceren. Dat geeft natuurlijk extra mogelijkheden."

Bekijk testimonial

Melotte gaat voor extra nauwkeurigheid en stabiliteit met de Studer S41

"We hadden eigenlijk twee Studers en nog twee conventionele machines die wij gebruikten bij het rondslijpen. Maar wij waren toch op zoek naar extra nauwkeurigheid en stabiliteit. Met de Studer S41 hebben wij een goede aankoop gedaan."

Bekijk testimonial

Boucherie vertelt over hun ervaring met De Ridder

"De Ridder is voor ons een betrouwbare leverancier die onze productie perfect ondersteund."

Bekijk testimonial

Stessens vertelt in deze video over de preventief onderhoud van De Ridder.

"Gedurende 15 jaar, met de aankoop van de eerste machine, worden wij volledig ondersteund door De Ridder. Op dit moment zijn ze bezig met het jaarlijks onderhoud aan de Studer s31."

Bekijk testimonial