Terug naar overzicht
s20 maschinenbild studer

Over deze machine

De S20 is een universele rondslijpmachine met elektromechanische aandrijvingen voor de productie van kleine werkstukken. Het heeft een centerlengte van 400 of 650 mm en een centerhoogte van 100 mm. Hij verwerkt werkstukken met een maximaal gewicht van 20 kg.

De universele rondslijpmachine is ontworpen voor het slijpen van werkstukken in enkelstuks- en kleine series. Het is geschikt voor gebruik in elke industrie waar nauwkeurige kleine onderdelen worden vervaardigd. Deze eenvoudige, prijsgunstige machine heeft een bewezen PLC-besturing. De bediening is zeer eenvoudig en de machine kan in korte tijd opnieuw worden ingericht.

Merk Studer
TypeS20
Toepassing Slijpen
Bewerking / machinetype Conventioneel rondslijpen
Werkbereik
Max. werkstukgewicht tussen centers20kg
X-as verplaatsing (dwars)30mm
Z-as verplaatsing (langs)420mm - 650mm
spindel
Max. spil vermogen3 kW
Max. slijpsteenafmeting350mm x 50mm

Witec: "Met de Uniload automatisering aan onze Studer Favorit verlengen we de week met 40 uur!"

Op verzoek van Witec hebben wij hun hoogprecisie slijpmachine geautomatiseerd met een Uniload, waardoor er onbemand doorgewerkt kan worden tijdens het weekend. "Wij konden ongeveer 100 producten per dag doen, dat is nu 700 producten in één weekend geworden. Dat is wel een hele mooie vooruitgang!"

Bekijk testimonial

Van Hoof Groep vertelt waarom zij geïnvesteerd hebben in de Studer FAVORIT1000 met extra C as

"Met de Studer FAVORIT1000 met extra C as kunnen wij speciale curve schijven slijpen. Voorheen werd dit proces uitbesteed, maar nu kunnen we dit ook zelf in huis produceren. Dat geeft natuurlijk extra mogelijkheden."

Bekijk testimonial

Melotte gaat voor extra nauwkeurigheid en stabiliteit met de Studer S41

"We hadden eigenlijk twee Studers en nog twee conventionele machines die wij gebruikten bij het rondslijpen. Maar wij waren toch op zoek naar extra nauwkeurigheid en stabiliteit. Met de Studer S41 hebben wij een goede aankoop gedaan."

Bekijk testimonial

Boucherie vertelt over hun ervaring met De Ridder

"De Ridder is voor ons een betrouwbare leverancier die onze productie perfect ondersteund."

Bekijk testimonial

Stessens vertelt in deze video over de preventief onderhoud van De Ridder.

"Gedurende 15 jaar, met de aankoop van de eerste machine, worden wij volledig ondersteund door De Ridder. Op dit moment zijn ze bezig met het jaarlijks onderhoud aan de Studer s31."

Bekijk testimonial