Terug naar overzicht
s30 maschinenbild studer

Over deze machine

De S30 is een rondslijpmachine voor middelgrote werkstukken in enkel- en kleine series. Het heeft centerlengtes van 650 / 1.000 mm en centerhoogtes van 125 / 175 / 225 mm. Hij verwerkt werkstukken met een maximaal gewicht van 130 kg.

De rondslijpmachine is geschikt voor gebruik in elke branche waar precieze, middelgrote onderdelen worden vervaardigd. Deze eenvoudige, betaalbare machine is voorzien van beproefde hydraulische sturing. De bediening is zeer eenvoudig en de machine kan in korte tijd opnieuw worden ingesteld. Het machinebed van Granitan® S103 vormt de basis voor het bouwen van de technologisch geavanceerde componenten tot een rondslijpmachine die jarenlang maximale precisie, prestaties en betrouwbaarheid garandeert.

Merk Studer
TypeS30
Toepassing Slijpen
Bewerking / machinetype Conventioneel rondslijpen
Werkbereik
Max. werkstukgewicht tussen centers130kg
X-as verplaatsing (dwars)260mm
Z-as verplaatsing (langs)700mm - 1050mm
spindel
Max. spil vermogen6 kW
Max. slijpsteenafmeting500mm x 80mm

Witec: "Met de Uniload automatisering aan onze Studer Favorit verlengen we de week met 40 uur!"

Op verzoek van Witec hebben wij hun hoogprecisie slijpmachine geautomatiseerd met een Uniload, waardoor er onbemand doorgewerkt kan worden tijdens het weekend. "Wij konden ongeveer 100 producten per dag doen, dat is nu 700 producten in één weekend geworden. Dat is wel een hele mooie vooruitgang!"

Bekijk testimonial

Van Hoof Groep vertelt waarom zij geïnvesteerd hebben in de Studer FAVORIT1000 met extra C as

"Met de Studer FAVORIT1000 met extra C as kunnen wij speciale curve schijven slijpen. Voorheen werd dit proces uitbesteed, maar nu kunnen we dit ook zelf in huis produceren. Dat geeft natuurlijk extra mogelijkheden."

Bekijk testimonial

Melotte gaat voor extra nauwkeurigheid en stabiliteit met de Studer S41

"We hadden eigenlijk twee Studers en nog twee conventionele machines die wij gebruikten bij het rondslijpen. Maar wij waren toch op zoek naar extra nauwkeurigheid en stabiliteit. Met de Studer S41 hebben wij een goede aankoop gedaan."

Bekijk testimonial

Boucherie vertelt over hun ervaring met De Ridder

"De Ridder is voor ons een betrouwbare leverancier die onze productie perfect ondersteund."

Bekijk testimonial

Stessens vertelt in deze video over de preventief onderhoud van De Ridder.

"Gedurende 15 jaar, met de aankoop van de eerste machine, worden wij volledig ondersteund door De Ridder. Op dit moment zijn ze bezig met het jaarlijks onderhoud aan de Studer s31."

Bekijk testimonial