Terug naar overzicht
S36 2023

Over deze machine

De S36 is ontworpen om te voldoen aan de toenemende vraag naar productieoplossingen met betrekking tot e-mobiliteit. De machine is leverbaar met een slijpschijf met een diameter van 610 mm en een breedte van 125 mm om bekende en toekomstige werkstukken in deze sector economisch en efficiënt te slijpen. Het hoge slijpspindelvermogen van 15 kW en het grote slijpwiel maken het efficiënt en veilig slijpen van auto- en hydraulische componenten in één opspanning met maximale precisie mogelijk.

Merk Studer
TypeS36
Toepassing Slijpen
Bewerking / machinetype Productie rondslijpen
Werkbereik
Max. werkstukgewicht tussen centers150kg
X-as verplaatsing (dwars)370mm
Z-as verplaatsing (langs)800mm
spindel
Max. spil vermogen15 kW
Max. slijpsteenafmeting610mm x 125mm

Witec: "Met de Uniload automatisering aan onze Studer Favorit verlengen we de week met 40 uur!"

Op verzoek van Witec hebben wij hun hoogprecisie slijpmachine geautomatiseerd met een Uniload, waardoor er onbemand doorgewerkt kan worden tijdens het weekend. "Wij konden ongeveer 100 producten per dag doen, dat is nu 700 producten in één weekend geworden. Dat is wel een hele mooie vooruitgang!"

Bekijk testimonial

Van Hoof Groep vertelt waarom zij geïnvesteerd hebben in de Studer FAVORIT1000 met extra C as

"Met de Studer FAVORIT1000 met extra C as kunnen wij speciale curve schijven slijpen. Voorheen werd dit proces uitbesteed, maar nu kunnen we dit ook zelf in huis produceren. Dat geeft natuurlijk extra mogelijkheden."

Bekijk testimonial

Melotte gaat voor extra nauwkeurigheid en stabiliteit met de Studer S41

"We hadden eigenlijk twee Studers en nog twee conventionele machines die wij gebruikten bij het rondslijpen. Maar wij waren toch op zoek naar extra nauwkeurigheid en stabiliteit. Met de Studer S41 hebben wij een goede aankoop gedaan."

Bekijk testimonial

Boucherie vertelt over hun ervaring met De Ridder

"De Ridder is voor ons een betrouwbare leverancier die onze productie perfect ondersteund."

Bekijk testimonial

Stessens vertelt in deze video over de preventief onderhoud van De Ridder.

"Gedurende 15 jaar, met de aankoop van de eerste machine, worden wij volledig ondersteund door De Ridder. Op dit moment zijn ze bezig met het jaarlijks onderhoud aan de Studer s31."

Bekijk testimonial