Terug naar overzicht
YMC 650 web 1

Over deze machine

De Yasda YMC 650 + RT20 is een geavanceerd precisiebewerkingssysteem dat de Yasda YMC 650 verticale bewerkingsmachine combineert met de RT20 draaitafel. Deze combinatie biedt uitzonderlijke mogelijkheden voor hoogwaardige precisiebewerking en productie.

De Yasda YMC 650 is een gerenommeerde verticale bewerkingsmachine die bekendstaat om zijn geavanceerde technologie en superieure precisie. Deze machine wordt toegepast in diverse sectoren, waaronder luchtvaart, medische apparaten, automotive en algemene productie. De YMC 650 heeft een robuuste constructie, een krachtige spindel en een reeks geavanceerde functies, waardoor hij bewerkingen zoals frezen, boren, tappen en ruimen kan uitvoeren op diverse materialen, waaronder aluminium, staal, roestvrij staal en exotische legeringen. De machine staat bekend om zijn stabiliteit, minimaliseert trillingen en waarborgt uitstekende precisie tijdens bewerkingen.

De RT20 draaitafel wordt vaak gecombineerd met bewerkingscentra om hun veelzijdigheid in werkstukpositionering en bewerking te vergroten. Deze draaitafel maakt multi-assige bewerking mogelijk door het werkstuk te roteren, waardoor complexe bewerkingen met een enkele opspanning mogelijk zijn.

De combinatie van de Yasda YMC 650 en de RT20 draaitafel blinkt uit in toepassingen waar hoge precisie vereist is, zoals het vervaardigen van ingewikkelde en hoogwaardige onderdelen. Het is ideaal voor industrieën waar precisie van het grootste belang is.

Merk YASDA
TypeYMC 650 + RT20
Toepassing Frezen
Bewerking / machinetype Precisie / Highspeed Cutting
Bewerkingsruimte
X-as verplaatsing650 mm
Y-as verplaatsing500 mm
Z-as verplaatsing280 mm
Freesspil
Toerental200 - 40.000 o/min
OpnameHSK-E32 / HSK E40
Draai-zwenktafel
Draaibereik-10° + 100°
Tafelbelasting35 kg
Gereedschapwisselaar
Aantal posities90
Automatisering geïntegreerd Ja
Besturing
Fabrikant / typeFANUC

Job Precision: "Die machines zijn veel te duur zei ik. 15 jaar later hebben we 11 YASDA's”

We zijn in 2008 begonnen met de eerste 3-assige YASDA en nu hebben we er 11. We dachten al van tevoren dat we met hele nauwkeurige machines werkte, maar dit is wel van een heel ander niveau. De laatste aangeschafte machine is de H40i, een horizontale machine. Hiermee hebben we een betere spaanafvoer.

Bekijk testimonial

Melotte - "De YASDA werkt op een tiende van een duizendste, dat is wat de machine zo bijzonder maakt"

Al meer dan 50 jaar richt Melotte nv zich op de ontwikkeling en productie van fijnmechanische oplossingen. Met hoge eisen aan de kwaliteit. Vandaar dat ook zij gebruik maken van de precisiemachines van De Ridder. Zoals bijvoorbeeld de YASDA PX30i.

Bekijk testimonial

Kusters Precision Parts: "De keuze voor nummer 4 was niet zo moeilijk"

Kusters Precision Parts produceert hightech en nauwkeurige onderdelen in kleine tot middelgrote series. Ze waren reeds naar volle tevredenheid in het bezit van 𝟯 𝗬𝗮𝘀𝗱𝗮 𝗣𝗫𝟯𝟬𝗶 𝗺𝗮𝗰𝗵𝗶𝗻𝗲𝘀. De keuze voor nummer 4 was dus niet meer zo moeilijk.

Bekijk testimonial

Verhuizing bij Job Precision

Voor Job Precision hebben we de volledige verhuizing van het machinepark gerealiseerd waarbij we hebben gelet op de meest optimale planning zodat de de downtime beperkt kon worden. Organisatie van de complete logistiek, machineplaatsingen en de installatie. Alles is geregeld. Bekijk de hele video.

Bekijk testimonial

GSM kiest voor de YASDA PX30i om onbemand te produceren

"Wij hebben één compleet systeem gekocht bij één leverancier. Wat wij hier in ons voordeel hebben, is om verschillende producten achter elkaar te laten lopen. Het zogenaamde high mix low volume."

Bekijk testimonial

Tooling Specialist Derksen (TSD) vertelt over hun ervaring met de 3-assige YASDA YBM640V

"Wij zitten in de hoog precisie markt en we wilden investeren in een machine die de kwaliteit en het imago zou verhogen. We hebben daarom op advies van De Ridder de 3-assige YASDA YBM640V aangeschaft. We zijn erg blij met de algehele service van De Ridder."

Bekijk testimonial

FMI de Berk vertelt over hun ervaring met de YASDA YBM640V

"De grootste uitdaging is om steeds nauwkeuriger te werken. De YASDA is hierdoor erg geschikt voor ons, want hij kan zelf op de mμ corrigeren. Bij een ander machine kan dat nog niet."

Bekijk testimonial

NEBO vertelt in deze video waarom zij voor de tweede keer een YASDA machine hebben aangeschaft bij De Ridder

"We hebben de beslissing genomen om een YASDA 3-assige freesmachine te kopen. Vanaf dag één hebben we de gekste dingen gemaakt. Alles ging perfect. De vraag naar extreme nauwkeurige materialen werd meer en toen besloten we om weer een YASDA te kiezen."

Bekijk testimonial

ITB produceert onbemand dankzij de YASDA YMC-430

ITB vertelt in deze video hoe zij dankzij hun nieuwe YASDA YMC-430 freesmachine nu meer onbemand produceren.

Bekijk testimonial

Axxicon vertelt in deze video over de nieuwe YASDA YMC 430 Freesmachine

"We hebben een YASDA gekocht, omdat we de waardecreatie voor de 'point of care klanten' in de microstructuren zit. We zoeken de laagst mogelijke ruwheid in vormdelen om zo weinig mogelijk te hoeven polijsten. En dan is een 3-assige YASDA het best."

Bekijk testimonial

Job precision vertelt hoe de YASDA PX30I uitblinkt in nauwkeurigheid

"Er is een verschuiving gaande van slijpen naar het frezen en van zinkvonken naar frezen. En daar heb je wel nauwkeurige machines voor nodig. We hebben daarom voor de 5-assige YASDA PX30I gekozen. Deze machine is echt super nauwkeurig."

Bekijk testimonial

Loomans Group is al ruim 10 jaar overtuigd van de kwaliteit en nauwkeurigheid van de YASDA

"Ik zou zeker de YASDA aanraden, omdat ik merk dat we het rap terugverdienen. Dit omdat je meer uren onder één man kunt laten draaien."

Bekijk testimonial