De Ridder en ZECHA partners precisie in metaalbewerking

De Ridder, totaalleverancier van Precisiemachines voor de metaal verspanende industrie, kondigt met genoegen een nieuwe samenwerking aan met ZECHA, een gerenommeerde producent van hardmetalen gereedschap.

ZECHA Hartmetall-Werkzeugfabrikation GmbH, met bijna 60 jaar ervaring, staat bekend als een pionier op het gebied van micro-snij-, pons- en vormgereedschappen. De focus op miniatuurgereedschappen met maximale precisie komt tot uiting in zowel het uitgebreide voorraadprogramma als in klantspecifieke speciale gereedschapsoplossingen.

Precisie in diverse sectoren

De toewijding van ZECHA aan precisie en kwaliteit vindt zijn oorsprong in de begindagen van de horloge-industrie en heeft bijgedragen aan het succes in diverse sectoren, waaronder de medische en tandheelkundige technologie, de horloge-industrie, de automobielindustrie, en de gereedschaps- en matrijzenbouw.

De eigen onderzoeks- en ontwikkelingsafdeling van ZECHA, blijft voortdurend nieuwe geometrieën en gereedschappen ontwikkelen voor speciale toepassingen, evenals ultramoderne materialen. Het levensnummer op het uiteinde van de schacht van ieder gereedschap garandeert de reproduceerbaarheid zelfs jaren later.

Intensieve samenwerking

Met moderne CNC-machines, hoogwaardige meet- en testtechnologieën, geselecteerde hardmetalen van toonaangevende fabrikanten en een intensieve samenwerking met klanten en partners, staat ZECHA garant voor een constant hoge kwaliteit van haar gereedschappen.

De Ridder is verheugd over deze nieuwe samenwerking en ziet uit naar de synergie tussen de expertise van De Ridder in totaalleveringen van Precisiemachines en de hoogwaardige gereedschappen van ZECHA. Samen streven beide bedrijven naar het leveren van oplossingen die de verwachtingen van klanten in de metaalbewerkende industrie overtreffen.

Meer weten?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met De Ridder:
T: 0499 – 392050
E: info@ridder.net

Meer nieuwsberichten

De Ridder toont 7 innovaties op TechniShow

Persbericht – Best, 12 februari 2024 – De Ridder Precisiemachines, een toonaangevende speler in de metaalbewerkingsindustrie, staat klaar om van 12 tot en met 15 maart 2024 op de TechniShow…

Blohmrobobooster 2

Efficiëntie, kostenbesparing en 7 innovaties

Automatisering in de metaalindustrie bij De Ridder Precisiemachines. In de snel evoluerende wereld van de metaalindustrie speelt automatisering een cruciale rol bij het transformeren van productieprocessen, het verhogen van efficiëntie…

7017 Schubladenbefullung Futterteilgreifer.124

De kunst van coördinatie slijpen in de metaalbewerking

Metaalbewerking is een kunst op zich, en binnen deze complexe discipline is coördinatie slijpen, of Jig Grinding in het Engels, een techniek die uitblinkt in precisie. Laten we dieper ingaan op…

jig grinding oftewel coördinatieslijper