De Ridder en ZECHA partners precisie in metaalbewerking

De Ridder, totaalleverancier van Precisiemachines voor de metaal verspanende industrie, kondigt met genoegen een nieuwe samenwerking aan met ZECHA, een gerenommeerde producent van hardmetalen gereedschap.

ZECHA Hartmetall-Werkzeugfabrikation GmbH, met bijna 60 jaar ervaring, staat bekend als een pionier op het gebied van micro-snij-, pons- en vormgereedschappen. De focus op miniatuurgereedschappen met maximale precisie komt tot uiting in zowel het uitgebreide voorraadprogramma als in klantspecifieke speciale gereedschapsoplossingen.

Precisie in diverse sectoren

De toewijding van ZECHA aan precisie en kwaliteit vindt zijn oorsprong in de begindagen van de horloge-industrie en heeft bijgedragen aan het succes in diverse sectoren, waaronder de medische en tandheelkundige technologie, de horloge-industrie, de automobielindustrie, en de gereedschaps- en matrijzenbouw.

De eigen onderzoeks- en ontwikkelingsafdeling van ZECHA, blijft voortdurend nieuwe geometrieën en gereedschappen ontwikkelen voor speciale toepassingen, evenals ultramoderne materialen. Het levensnummer op het uiteinde van de schacht van ieder gereedschap garandeert de reproduceerbaarheid zelfs jaren later.

Intensieve samenwerking

Met moderne CNC-machines, hoogwaardige meet- en testtechnologieën, geselecteerde hardmetalen van toonaangevende fabrikanten en een intensieve samenwerking met klanten en partners, staat ZECHA garant voor een constant hoge kwaliteit van haar gereedschappen.

De Ridder is verheugd over deze nieuwe samenwerking en ziet uit naar de synergie tussen de expertise van De Ridder in totaalleveringen van Precisiemachines en de hoogwaardige gereedschappen van ZECHA. Samen streven beide bedrijven naar het leveren van oplossingen die de verwachtingen van klanten in de metaalbewerkende industrie overtreffen.

Meer weten?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met De Ridder:
T: 0499 – 392050
E: info@ridder.net

Meer nieuwsberichten

Verwachte groei in halfgeleiderindustrie

De halfgeleiderindustrie staat aan de vooravond van een aanzienlijke groei, met een verwachte omzetstijging van 30% in het huidige kwartaal. Deze groei biedt enorme kansen voor bedrijven in de sector,…

Yasda Px30i bij JobPrecision

Digitale catalogus ‘Toebehoren’ nu beschikbaar!

24 mei 2024 We zijn verheugd om aan te kondigen dat de langverwachte digitale catalogus ‘Toebehoren’ nu beschikbaar is! Na veelvuldig verzoek van onze klanten, hebben we onze uitgebreide gids gedigitaliseerd…

LR 20220725 DeRidder 0141

De Ridder voor een VIP reis in Japan

Wat een onvergetelijke ervaring! Deze week organiseren we een exclusieve VIP-reis naar de Yasda fabriek in Japan voor 20 van onze klanten. Tijdens deze 5-daagse reis krijgen onze VIP’s niet…

WhatsApp Image 2024 05 16 at 01.22.55