1668177742136

Het zit er weer op, de Emco vip-reis naar Oostenrijk. Samen met 15 van onze relaties hebben we een paar leerzame, maar vooral gezellige dagen doorgebracht in het culturele en gastronomische Salzburgerland. Naast de diverse machinepresentaties en interessante live demo’s hebben we de assemblagelijnen bekeken, waar de opbouw vanaf een kaal frame tot aan een complete machine op detailniveau te volgen is. Ook het randprogramma met o.a. wandeling door Salzburg, rondleiding biermuseum en bezoek aan de zoutmijnen werd zeer gewaardeerd. Dank aan iedereen die tijd heeft vrijgemaakt om deze reis met ons te maken en ons daardoor de mogelijkheid heeft gegeven om op een andere manier te tonen dat EMCO Corporation een leverancier is die flexibel, innovatief en creatief is in het bieden van totaaloplossingen voor draai- en freesmachines. 

Wil je ook de volgende VIP reis mee? Neem contact op met onze sales afdeling.

Meer nieuwsberichten

Vonktechnologiedagen waren weer een succes

De Vonktechnologiedagen zijn in volle gang. Wij ontvingen onder andere een groep enthousiaste gebruikers die tijdens een informatieve en leerzame dag dieper zijn ingegaan op het gebruik van Esprit software….

1678954834241 2

Pensioenen en jubilea gevierd tijdens bijzonder personeelsfeest

Een bijzonder moment voor een aantal van onze collega’s, drie van hen zijn met pensioen gegaan. Speciaal voor die gelegenheid zijn zij tijdens ons personeelsfeest afgelopen weekend ‘geRidderd’.

1686035032931

ASML conference 20 juni, wij zijn er!

Technici uit de ontwerp- en maakindustrie komen 20 juni samen tijdens de Manufacturing Technology Conference in Veldhoven. Registreer nu.

1684242053907 2