IMG 6622

Vollmer is een wereldnaam als het gaat om machines voor slijpen, laseren en eroderen van roterende snijgereedschappen en zaagbladen. Met gepaste trots kunnen wij melden dat wij de vertegenwoordiging van VOLLMER WERKE Maschinenfabrik GmbH hebben overgenomen van Slijpmachinefabriek IJmuiden. Door de harmonieuze overgang naar De Ridder zijn alle betrokkenen erg gelukkig, omdat daarmee de belangen van de bestaande en nieuwe Vollmer-relaties zowel op korte als op lange termijn optimaal gediend zijn.
Met een grote, eigen serviceorganisatie ontzorgen wij onze klanten met preventief onderhoud, scholing en inbedrijfstellingen. En dankzij onze eigen applicatiespecialisten kunnen we optimale ondersteuning bieden.

Meer nieuwsberichten

Vonktechnologiedagen waren weer een succes

De Vonktechnologiedagen zijn in volle gang. Wij ontvingen onder andere een groep enthousiaste gebruikers die tijdens een informatieve en leerzame dag dieper zijn ingegaan op het gebruik van Esprit software….

1678954834241 2

Pensioenen en jubilea gevierd tijdens bijzonder personeelsfeest

Een bijzonder moment voor een aantal van onze collega’s, drie van hen zijn met pensioen gegaan. Speciaal voor die gelegenheid zijn zij tijdens ons personeelsfeest afgelopen weekend ‘geRidderd’.

1686035032931

ASML conference 20 juni, wij zijn er!

Technici uit de ontwerp- en maakindustrie komen 20 juni samen tijdens de Manufacturing Technology Conference in Veldhoven. Registreer nu.

1684242053907 2