De-Ridder-Nieuws-Quality-Products

Vanwege de groei welke Quality Products (Den Bosch) doormaakt ontstond er zeer recent behoefte aan extra draaicapaciteit. De ervaringen met De Ridder en de in 2015 aangekochte EMCO E45 MY CNC draaimachine waren zo positief dat er geen twijfel bestond over een volgende draaibank.

De flexibiliteit van de grotere EMCO E65 MY sluit naadloos aan bij de groei en behoefte van Quality Products. Vandaag dient men enkelstuks en kleine series razendsnel te kunnen programmeren én produceren met een hoge mate van ergonomie. Morgen wil men met behulp van de EMCO Compact Load stafaanvoer manarm kunnen draaien. De typische wensen zoals die bij veel Nederlandse jobbers leven.

Met aangedreven gereedschappen, Y-as en een stafdoorlaat van 65mm is de E65 MY een echt allround werkpaard. De vrije spanenval en grote doorgang onder de programmeerbare losse kop maken de machine tevens ideaal voor de verspaning van langspanige materialen zoals bijvoorbeeld kunststoffen.

Meer nieuwsberichten

Vonktechnologiedagen waren weer een succes

De Vonktechnologiedagen zijn in volle gang. Wij ontvingen onder andere een groep enthousiaste gebruikers die tijdens een informatieve en leerzame dag dieper zijn ingegaan op het gebruik van Esprit software….

1678954834241 2

Pensioenen en jubilea gevierd tijdens bijzonder personeelsfeest

Een bijzonder moment voor een aantal van onze collega’s, drie van hen zijn met pensioen gegaan. Speciaal voor die gelegenheid zijn zij tijdens ons personeelsfeest afgelopen weekend ‘geRidderd’.

1686035032931

ASML conference 20 juni, wij zijn er!

Technici uit de ontwerp- en maakindustrie komen 20 juni samen tijdens de Manufacturing Technology Conference in Veldhoven. Registreer nu.

1684242053907 2