20180919 Schaublin SA nieuwe leverancier

Wie spantangen zegt, zegt Schaublin!

De welbekende oranje doosjes kent iedereen, voor al uw opspan-gerelateerde zaken heeft Schaublin de oplossing in huis. Van normale spantangen W, B en F, of EX, ESX tot speciale door Schaublin ontwikkelde normen, die inmiddels tot een wereldwijde standaard zijn geworden.

Zowel op het gebied van werkstuk opspannen als gereedschap opspannen kunt u bij Schaublin terecht voor de meest gangbare en innovatieve oplossing, met als absolute topper het Schaublin SRS-systeem voor het uiterst precies spannen van werkstukken en gereed-schappen waarbij de rondloop binnen de 2µM dient te liggen.

Download hier de brochure!

Schaublin_Catalogue

Meer nieuwsberichten

Vonktechnologiedagen waren weer een succes

De Vonktechnologiedagen zijn in volle gang. Wij ontvingen onder andere een groep enthousiaste gebruikers die tijdens een informatieve en leerzame dag dieper zijn ingegaan op het gebruik van Esprit software….

1678954834241 2

Pensioenen en jubilea gevierd tijdens bijzonder personeelsfeest

Een bijzonder moment voor een aantal van onze collega’s, drie van hen zijn met pensioen gegaan. Speciaal voor die gelegenheid zijn zij tijdens ons personeelsfeest afgelopen weekend ‘geRidderd’.

1686035032931

ASML conference 20 juni, wij zijn er!

Technici uit de ontwerp- en maakindustrie komen 20 juni samen tijdens de Manufacturing Technology Conference in Veldhoven. Registreer nu.

1684242053907 2