Yasda Px30i bij JobPrecision

De halfgeleiderindustrie staat aan de vooravond van een aanzienlijke groei, met een verwachte omzetstijging van 30% in het huidige kwartaal. Deze groei biedt enorme kansen voor bedrijven in de sector, maar vraagt ook om een zorgvuldige voorbereiding en uitbreiding van de productiecapaciteit.

Ben jij klaar voor deze groei?

Het is essentieel om nu al na te denken over de capaciteiten die nodig zijn om aan de groeiende vraag te voldoen. Wij begrijpen de uitdagingen van capaciteitsuitbreiding en bieden dé machine die in dit proces de ultieme partner kan zijn: de Yasda Px30i. Deze geavanceerde freesmachine staat bekend om zijn uitzonderlijke nauwkeurigheid en betrouwbaarheid, onmisbaar in het chipfabricageproces.

De handmatige schraapwerkzaamheden zorgen voor de precisie van deze machines. Echter, dit tijdrovende proces betekent ook dat de productiecapaciteit beperkt is, met levertijden die soms oplopen tot een jaar. Daarom is het belangrijk om tijdig in beraad te gaan over een eventuele uitbreiding van je machinepark.

We helpen je graag met je investeringsplan

We komen graag langs voor een gesprek om je te adviseren bij het opstellen van jouw investeringsplan. Wellicht kan de Yasda Px30i – of één van de andere paradepaardjes uit de YBM of YMC-serie – jouw productiecapaciteit versterken om aan de toenemende vraag te voldoen.

Om je een idee te geven van hoe andere bedrijven zich succesvol hebben voorbereid op deze groei, kun je hier een aantal klantcases bekijken.

Interesse in een gesprek?

Laat het ons weten, dan plannen we dit op een voor jou geschikt moment. We kijken ernaar uit om samen met jou deze groeimogelijkheid te verkennen en ervoor te zorgen dat je volledig voorbereid bent op de nabije toekomst.

Contact

Neem direct contact op met een van onze vertegenwoordigers.
Bel +31(0)499 – 39 20 50 of mail naar info@ridder.net.

Meer nieuwsberichten

JTCNC kiest Yasda H30i voor meer precisie

Het jonge bedrijf JTCNC, opgericht door de 20-jarige Tijmen Joris, heeft recent bij De Ridder een Yasda H30i aangeschaft. Deze investering stelt JTCNC in staat om zijn productie van complexe…

JTCNC kiest voor YASDA

Digitale catalogus ‘Toebehoren’ nu beschikbaar!

24 mei 2024 We zijn verheugd om aan te kondigen dat de langverwachte digitale catalogus ‘Toebehoren’ nu beschikbaar is! Na veelvuldig verzoek van onze klanten, hebben we onze uitgebreide gids gedigitaliseerd…

LR 20220725 DeRidder 0141

De Ridder voor een VIP reis in Japan

Wat een onvergetelijke ervaring! Deze week organiseren we een exclusieve VIP-reis naar de Yasda fabriek in Japan voor 20 van onze klanten. Tijdens deze 5-daagse reis krijgen onze VIP’s niet…

WhatsApp Image 2024 05 16 at 01.22.55