Meer dan 40 jaar ervaring in machineparken

In 1976 zijn wij gestart als leverancier en servicepartner voor de slijpindustrie. In de jaren daarna zijn wij uitgebreid naar de frees, draai en erodeerindustrie. Onze service-engineers hebben inmiddels meer dan 51.000 uur voor onze klanten gewerkt, en met ons eigen magazijn kunnen wij snel inspelen op vragen. Laat u inspireren door wat onze klanten over ons zeggen. Wij bieden snelle en efficiënte service voor alle storingen en reparaties dankzij ons eigen magazijn. Hierdoor zijn onze servicemonteurs snel voorzien van de juiste onderdelen en gereedschappen, waardoor we snel en efficiënt kunnen werken. Dit betekent dat we downtime voor u minimaliseren en uw werkzaamheden snel weer op gang krijgen.

LR 20220725 DeRidder 0128 kopie

Korting bij een servicecontract

Als u een serviceovereenkomst met ons afsluit krijgt u standaard kortingen :

– 17,5% korting op arbeidsuren
– 10% korting op reisuren
– 20% korting op kilometervergoeding
– 10% korting op onderdelen

Minder productieonderbreking

Met jaarlijks onderhoud zorgt u ervoor dat machines langer meegaan, onderdelen minder snel slijten en storingen zo veel mogelijk worden voorkomen. Onze monteurs worden jaarlijks geschoold waardoor ze zelfs de nieuwste machines perfect kunnen onderhouden.

Eigen onderdelenvoorraad

Op onze locatie in Best hebben wij een diversiteit aan onderdelen standaard op voorraad. Vragen? Neem contact op met magazijnman Martie. Hij zorgt ervoor dat u zo snel mogelijk het juiste onderdeel ontvangt en weer verder kunt.

Preventief onderhoud

Eén van de belangrijkste vormen van onderhoud is preventief onderhoud. Door machines en processen met vaste regelmaat te controleren en te servicen, voorkomt u de kans op storingen, grote onderhoudskosten en langdurige stilstandtijden. Bovendien wordt uw productieproces met preventief onderhoud zo min mogelijk verstoord omdat we in samenspraak met u het onderhoud ruim van tevoren inplannen. 

Preventief onderhoud is al jaren een kernactiviteit bij De Ridder. Met een aantrekkelijk servicecontract bieden we u niet alleen kwalitatief onderhoud tegen een zeer scherpe prijs aan, maar bent u ook verzekerd van een snelle reactietijd bij storingen. Tevens ondersteunen we u bij het behalen van ISO-certificeringen.

Benieuwd naar onze voordelige servicecontracten? We doen u graag een vrijblijvend voorstel.

WEB 20230320 DeRidder JOB B2A7562

Storingsdienst

Hoe goed u uw machines ook onderhoud, storingen liggen altijd op de loer. U zult altijd zien dat een storing ontstaat op het meest ongunstige moment. Geen zorgen, want met De Ridder als betrouwbare servicepartner aan uw zijde is elke storing snel verholpen. Onze fabrieksopgeleide servicemonteurs staan dag en nacht voor u klaar om storingen snel en adequaat op te lossen. In het uitzonderlijke geval dat onze monteur de storing niet kan verhelpen, kunnen we altijd beroep doen op de expertise van onze fabrikanten. Zo is uw machine binnen no-time weer in bedrijf. Dat noemen wij nou zorgeloos metaalbewerken.

WEB 20230320 DeRidder JOB B2A7887

Inbedrijfstelling & scholing

Wanneer u investeert in een nieuwe, hoogwaardige bewerkingsmachine dan verzorgen wij het hele traject van levering tot aan inbedrijfstelling en scholing. Met onze fabrieksopgeleide specialisten bent u verzekerd van een vlotte en soepele inbedrijfsstelling. Direct na de levering brengen we de kennis van uw medewerkers met onze uitgebreide trainingsmogelijkheden snel op niveau.  Zo kunt u direct de eerste spanen maken met uw nieuwe machine. Daarnaast kun u ook bij ons terecht voor bij- of nascholing. Handig als u bijvoorbeeld nieuwe medewerkers in dienst neemt of juist even de bestaande kennis wat wil opfrissen.

WEB 20230320 DeRidder JOB B2A8208

Revisie & deelrevisie

Een hoge productiviteit en nauwkeurigheid valt of staat met de kwaliteit en betrouwbaarheid van het machinepark. Zodra een machine niet meer aan de eisen voldoet door speling of slijtage als gevolg van intensief gebruik, ouderdom of misschien wel een crash, dan kan revisie of deelrevisie de oplossing zijn. Dankzij onze uitgebreide kennis, ervaring en expertise, zijn we al jaren gespecialiseerd in het succesvol reviseren van hoognauwkeurige bewerkingsmachines. 

Het reviseren van de spil of geleidingen, een totale revisie waarbij de hele machine wordt opgebouwd of zelfs  het geometrisch schrapen van contactvlakken behoort tot de mogelijkheden. Om dit alles tot in de puntjes te verzorgen, maken we gebruik van een moderne revisiewerkplaats met de nieuwste gereedschappen en middelen. Gecombineerd met het vakmanschap van onze monteurs zijn we in staat om machines weer in nieuwsstaat te brengen. Precisie tot op de laatste micrometer. Daar zijn we trots op!

Denkt u dat (deel)revisie interessant is voor uw machine? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We kijken graag samen met u naar de mogelijkheden.

Machine metingen

Bent u benieuwd of de rechtheid en pitch&roll van uw machinegeleidingen nog binnen de toleranties vallen? Vraagt u zich af of de uitlijning van de machinespindel nog wel aan de gewenste waardes voldoet? Of heeft u vraagtekens bij de algehele nauwkeurigheid van uw CNC-machine? Om een antwoord op die vragen te krijgen, biedt De Ridder de mogelijkheid om uw machine met de nieuwste technieken door te meten. 

Het verrichten van machine metingen is een cruciale activiteit voor het verkrijgen van een hoge productiviteit en nauwkeurige eindproducten. Door middel van metingen kunnen we de staat en de geometrisch karakteristiek van uw machine tot in detail in kaart brengen en eventuele problemen direct lokaliseren. Hiervoor gebruikt De Ridder hightech (laser)meetapparatuur en Ballbar apparatuur. Vraag vandaag nog een geometrische machine meting aan om de nauwkeurigheid van uw CNC-machine te beoordelen.

Succesverhalen van onze gebruikers

Melotte gaat voor extra nauwkeurigheid en stabiliteit met de Studer S41

“We hadden eigenlijk twee Studers en nog twee conventionele machines die wij gebruikten bij het rondslijpen. Maar wij waren toch op zoek naar extra nauwkeurigheid en stabiliteit. Met de Studer S41 hebben wij een goede aankoop gedaan.”

Bekijk testimonial
center
gsm landscape

GSM kiest voor de YASDA PX30i om onbemand te produceren

“Wij hebben één compleet systeem gekocht bij één leverancier. Wat wij hier in ons voordeel hebben, is om verschillende producten achter elkaar te laten lopen. Het zogenaamde high mix low volume.”

Bekijk testimonial

Wilt u meer weten over service en onderhoud? Neem contact met mij op.

Neem contact op met mij of één van mijn collega’s. We helpen u graag op weg met vragen over aankoop, installatie, onderhoud, of service. Belt u liever? Bel ons dan op 0499 – 392050

Footer portret visual2 kopie 2 1