Terug naar overzicht
Zecha logo

Over Zecha

ZECHA Hartmetall-Werkzeugfabrikation GmbH is al bijna 60 jaar één van de pioniers en trendsetters op het gebied van micro-snij-, pons- en vormgereedschappen.

 

De compromisloze doelstelling op miniatuurgereedschappen met maximale precisie wordt enerzijds weerspiegeld in het uitgebreide voorraadprogramma en anderzijds in de klantspecifieke speciale gereedschapsoplossingen.

De onvoorwaardelijke focus van het bedrijf op precisie en kwaliteit gaat terug tot het begin van de horloge-industrie en is een belangrijke factor in de succesvolle internationale toepassing in verschillende sectoren zoals de medische en tandheelkundige technologie, de horloge-industrie, de automobielindustrie en de gereedschaps- en matrijzenbouw. Experts uit de eigen onderzoeks- en ontwikkelingsafdeling ontwikkelen voortdurend nieuwe geometrieën en gereedschappen voor speciale toepassingen, evenals ultramoderne materialen.

Bovendien wordt de reproduceerbaarheid van de gereedschappen zelfs jaren later gegarandeerd door het unieke nummer op het uiteinde van de schacht van ieder gereedschap. Ultramoderne CNC-machines, hoogwaardige meet- en testtechnologieën, geselecteerde hardmetalen van toonaangevende fabrikanten en intensieve samenwerking met onze klanten en partners zorgen voor de constant hoge kwaliteit van ZECHA-gereedschappen.

Klik hier om de Zecha brochure te downloaden

Toebehoren catalogus