LR 20220725 DeRidder 0023

Commercieel binnendienst medewerker

Full time MBO Nederland Een marktconform salaris

Ben jij een commercieel binnendienst medewerker met affiniteit voor techniek? Dan zijn we op zoek naar jou. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het offreren, inkopen en verkopen van machine-toebehoren.

Servicemonteur | Onderhoudsmonteur

Full time MBO Nederland Een goed salaris

Ben jij een servicemonteur met kennis en ervaring op het gebied van metaalbewerkingsmachines of ben je in het bezit van een MBO-diploma in een technische richting? Dan is dit de functie voor jou.

Missie

De Ridder geeft invulling aan haar vooruitstrevende rol binnen de verspanende maakindustrie in de Benelux. Vanuit onze vestigingen in Best en Wilrijk (B) ondersteunen wij klanten in verschillende takken van industrie, onderzoek en onderwijs. Onze missie is om de industrie te voorzien in de behoefte aan technisch hoogwaardige oplossingen voor de fabricage van onder andere kleine en middelgrote fijnmechanische producten, instrumenten en precisiegereedschappen. Dat doen we met uitgebreide know-how, een kwalitatief leveringsprogramma en een uitstekende service.

Focus op kwaliteit en onze kernwaarden

In al onze activiteiten, of het nou gaat om advisering, ondersteuning bij installatie, scholing of onderhoudswerkzaamheden, streven wij naar een hoge mate van kwaliteit. Om dit te realiseren worden onze technisch adviseurs en service engineers voortdurend via trainingen op de hoogte gebracht van de nieuwste ontwikkelingen op hun vakgebied. Daarnaast hanteren wij de kernwaarden: flexibel, ontwikkelingsgericht en creatief. Dit typeert onze manier van werken en bevordert langdurige samenwerkingsverbanden. Iets waar we heel trots op zijn!

Superieure productiemiddelen

Onze klanten zijn werkzaam in hightech industrieën en stellen de hoogste eisen aan producten en productiemiddelen. Om aan die vraag te kunnen voldoen hebben wij een uiterst compleet leveringsprogramma samengesteld met eersteklas bewerkingsmachines, technische toebehoren, handlingsystemen, slijpmiddelen, verbruiksartikelen en occasion machines. Dit uitgebreide portfolio is volledig afgestemd op de productie van hoognauwkeurige enkelstuks, kleine series en zelfs massaproductie. Tot het leveringsprogramma behoort een zeer breed scala aan zowel conventionele, teach-in als CNC gestuurde verspanende machines voor draaien, frezen, slijpen én eroderen. 

Efficiënter, nauwkeuriger en flexibeler produceren begint bij De Ridder.

Collega’s aan het woord

HW scaled 1

Mijn naam is Hans Wisman en sinds 2007 werkzaam bij firma De Ridder.

Ik ben hier begonnen om de applicatie werkzaamheden t.b.v. vonken en verspanen (eroderen) op onze Sodick machines op te starten. De samenwerking met de verkoop en de hier uit voort vloeiende werkzaamheden zoals het maken van teststukken, scholing geven op zowel machine sturing gebied en cam software en het daadwerkelijk testen maken voor klanten, maakt het werk van een applicatie engineer zeer divers en het geeft je de mogelijkheid om al je inventiviteit te tonen.

Foto Peter Rodenburg 1 scaled 2

Het werk als service engineer is heel leuk door de diversiteit die deze functie met zich meebrengt.

Je bent altijd service gericht bezig en het opbouwen en onderhouden van klantencontacten vind ik erg belangrijk. Ook al ga je vaak alleen op pad, je hebt toch veel contacten en overleg met zowel collega’s, planning en afdeling verkoop. Samen willen we als team de beste service verlenen. Naast service engineer ben ik inmiddels ook applicatie engineer. Dit gaat net weer een stap verder dan alleen regulier onderhoud en storingen oplossen.

WhatsApp Image 2021 08 17 at 12.54.04 1

“Mijn naam is Renzo en ik ben sinds 2 jaar servicemonteur draaien en frezen bij De Ridder.

Waarom ik voor De Ridder heb gekozen is de afwisseling in de werkzaamheden en de uitdagingen die daarbij komen kijken, We hebben een grote diversiteit aan merken waardoor er geen dag hetzelfde is. Binnen het bedrijf is er ruimte voor ontwikkeling door middel van scholing en door leren van je collega’s. Ik heb het erg naar mijn zin en ben blij dat ik 2 jaar geleden de keuze gemaakt heb om de overstap naar De Ridder te maken.

JH kopie

“Dit jaar is het 25 jaar geleden dat ik bij de Ridder begon als service monteur.”

De Ridder gaf mij de mogelijkheid om lekker in het vak te rollen doordat ik begeleid werd door een ervaren monteur die mij kennis liet maken met de firma en de partners. Doordat je goed begeleid wordt en je heel breed opgeleid wordt merk je al vrij snel waar je interesses liggen en hier kun je je vervolgens op gaan focussen. Zo merkte ik dus ook dat mijn interesse bij de slijpmachines lag. Binnen deze tak heb ik eerst enkele jaren als servicemonteur onderhoud gewerkt, waarna ik vervolgens gespecialiseerd ben in CNC rondslijpen.

Ons verhaal

De Ridder is in 1976 opgericht door de heer de Ridder met als focus het leveren en service van slijpmachines. Nu ruim 46 jaar later zijn wij er trots op dat wij als familiebedrijf marktleider zijn in Nederland in het leveren en servicen van slijp, draai, frees en erodeermachines. Wij zijn een informele en nuchtere organisatie die haar klanten graag praktisch adviseert. Met 50 collega’s waarvan zelfs 25 technici heb je altijd een collega om mee te sparren, van te leren of om kennis mee uit te wisselen. In onze branche zijn wij er dan ook trots op dat wij het grootste servicemonteurnetwerk hebben. Lees meer over ons.